Dr. Kovács Ferenc polgármester (FIDESZ-KDNP) újraindul polgármesterjelöltként Nyíregyházán

A FIDESZ és a KDNP városi szervezetének egyhangú támogatásával indul polgármesterjelöltként dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza jelenlegi polgármestere az októberi önkormányzati választáson – jelentette be a két párt helyi vezetője, Halkóné dr. Rudolf Éva és Tormássi Géza csütörtökön a Kossuth téren.

Dr. Kovács Ferenc a sajtótájékoztatón azt mondta, az elmúlt két ciklus eredményes, nehéz és sikeres évei mögött komoly és egységes csapatteljesítmény van. A legszűkebb csapat a FIDESZ-KDNP városvezető frakciója, mellettük az elmúlt kilenc évben egy színvonalas szakmai csapat is kialakult a polgármesteri hivatalban, e kettő együttműködése a nyíregyháziak támogatásával hozza a sikert. Dr. Kovács Ferenc bejelentette, hogy továbbra is szeretnék ezt a stabil pénzügyi gazdálkodást, kiszámítható, felelősségteljes városvezetést, s az eredmények elérését folytatni. A polgármester hozzátette: ehhez adott a FIDESZ-KDNP sikeres képviselői csapata a közgyűlésben, így velük indulnak az októberi választáson.

A 15 egyéni választókerületből mindössze három helyen történt változás. Eszerint a Kertvárosban Gagna Csaba, a Hímesben Szenti Tibor, míg a Jósavárosban Nagy Szabina indul új képviselőjelöltként, a többiek ugyanazok, akik most is képviselik a választókat a közgyűlésben. Dr. Kovács Ferenc hozzátette: arra számítanak, hogy újra elnyerik a nyíregyháziak bizalmát és folytatni tudják azt a munkát, amit az elmúlt kilenc évben töretlenül, kitartóan, folyamatosan végeztek a nyíregyháziakért, nem öncélúan, hanem az itt élők érdekében megvalósítva fejlesztéseket, megoldva évtizedes problémákat, teremve újabb lehetőségeket a jövőre nézve.

Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere a sajtótájékoztatón elmondta:

Tele hittel, reménységgel indulunk a választásokon, de kellő szerénységgel is. Arra számítok, hogy az eddigi eredményünket, azaz a jelenlegi többséget tudjuk tartani a követező választáson a nyíregyháziak bizalmából. Ez azt jelenti, hogy folytatni tudjuk azt a munkát, amit az elmúlt kilenc évben végeztünk, amikor is az első három évben a pénzügyi összeomlást kellett elkerülnünk, erre ment el minden idő, energia. De hat éve már Nyíregyháza költségvetésében nincs hiány, és szemmel látható az a fejlesztési sorozat, amit az elmúlt hat évben végeztünk.

Kapcsolódó galéria

Sajtótájékoztató a Kossuth téren