Döntőben a serdülők
Minden meccsét megnyerve jutott a bajnokság fináléjába a Sportcentrum leány röplabdacsapata.

Százszázalékos teljesítménnyel zárta az Országos Serdülő Bajnokság elődöntőjének második tornáját a Nyíregyházi Sportcentrum leány röplabdacsapata. A Miskolc, a Kecskemét és az Eger gárdáját is 3–0-ra magabiztosan verték a mieink, ezzel bejutottak az ország hat legjobb csapata közé.

A csapat tagjai: Litvai Kíra, Kiss Liliána, Tóth Vanessza, Bódi Panni, Eördögh Réka, Horváth Dorka, Nagy Franciska, Máté Gréta, Schwegler Stefánia, Szatmári Emese, Tóth Dalma, Molnár Petra, Fejérvári Panna. Edző: Balázs István.

Április 3-án ugyanez a gárda Szolnok ellen játszotta soros bajnoki fordulóját az NB II-ben. A felnőttek 3–1 arányban kikaptak, a juniorok 3–0-ra nyertek.

Kosárlabda

A Nyíregyházi Sportcentrum kadett „A” kosárlabdacsapata április 3-án az azonos játékerőt képviselő Szombathellyel mérkőzött meg a kiemelt bajnokságban. A nyíregyháziak megfelelően kiiktatták az ellenfél kulcsjátékosát, jó százalékkal értékesítették helyzeteiket, így sikerült egy magabiztos győzelemmel közelebb kerülni a céljukhoz, miszerint bekerüljenek az ország legjobb hat csapata közé.

Nyíregyházi Sportcentrum–Szombathely 82–64

Kézilabda

Kötelező győzelmeket hozott a hétvége kézilabdás lányainknak. Nádudvaron folytatódott kisebb szünet után az U13 leány kézilabda Gyermekbajnokság. Két mérkőzést játszottak a Sportcentrum játékosai, először a Fehérgyarmat csapatát páholták el 36–9-re, majd a Vitka együttesére mértek megsemmisítő vereséget, az eredmény 33–12 lett.

Labdarúgás

A Bozsik Labdarúgó Akadémia U15-ös korosztálya Virágh István vezényletével Tapolcán vett részt a hétvégén a Nike Premier Kupa Országos döntőjén. A selejtezőkön túljutott legjobb 8 csapat vehetett részt ezen a megmérettetésen. A nyíregyháziak az előkelő 6. helyet szerezték meg.

A keret tagjai: Bene Ádám, Boda Balázs, Dibaczi Dorián, Fabián István, Holló Péter, Lovász Gergő, Nagy Roland, Németh Csaba, Poor László, Sárga Bence, Seres Patrik, Sikorszki Bence, Sós Szabolcs, Starosta Dávid, Szokolai Márk, Tóth Ádám, Tóth Máté, Trencsényi Bence.
Stáb: Pausz Béla, Tanyi Attila és Virágh István.

BNM-DL