Döntőben a Parno Graszt!

A műsorban a kiváló zenészek produkcióját a Nyírség Táncegyüttes két pár táncosa segítette, akik őszinte izgalommal és sok-sok gyakorlással készültek az elő- és a középdöntő televíziós szereplésére, buzdították a zenészeket, s velük voltak az élő adást megelőző napok minden percében! A koreográfiát Demarcsek Zsuzsa és Demarcsek György készítette!

A táncosok – Fehértói Anett, Szűcs Nóra, Györki Zsolt és Demarcsek Dániel – a középdöntős adás délelőttjén a Budapesti Operettszínházban is szerepeltek a Nyírség Táncegyüttessel, ahol a társulat a Néptáncantológia műsorában mutatkozott be. A nagysikerű fellépés után az együttes utánpótláscsoportja, a Lókötő Táncegyüttes is táncolhatott az Ifjúsági Néptáncantológián a Hagyományok Házában, ami szintén óriási megtiszteltetés!

[REKLAM]

A DAL-os „különítmény” ekkor már a televízió egyes stúdiójában készült az esti szereplésre, amely meghozta az áhított eredményt a külföldön már méltán híres Parno Graszt Zenekar számára: bejutottak a döntőbe!

A héten Budapesten készülnek a végső megmérettetésre, amelyen már csak ők hatan állhatnak a színpadon, mert a versenyszabályzat szerint ott már csak 6 fő lehet a maximális létszám! A táncosok azért ott lesznek velük, csak ezúttal a stúdió nézőterén fognak izgulni a zenekar jó szerepléséért!
A zsűri által kiválasztott négy versenyző közül a közönségszavazatok fogják eldönteni azt, hogy ki képviseli Magyarországot Stockholmban, az Eurovíziós Dalfesztiválon! Igazán nagy teljesítmény és óriási büszkeség lenne, ha a mi megyénkből kerülne ki a győztes, ezért fontos, hogy az adás ideje alatt szavazzunk a Parno Grasztra, megérdemlik!

Demarcsek György