Döntőben a kosaras lányok

Ha másból nem is, de abból mindenképpen következtetni lehet a kosárlabda bajnokságok végére, hogy beindult a döntők nagyüzeme.

Így van ez a Nyíregyházi Kosársulinál is, ahol a múlt hétvégén a hazai rendezésű junior „B” döntőn értek el a lányok harmadik helyet, amivel az országos junior bajnokság összesített eredménye 11. helyét szerezték meg.

A mostani hétvégén serdülő lányok szerepeltek Zalakaroson az országos „B” döntőben, ahol az összesített bajnoki végeredményben 15. helyen végeztek. - Óriási elismerés részükre és azon szülők részére is, akik elkísérték csemetéiket erre a nem mindennapi megmérettetésre. A lányok szembesültek azzal, hogy ez itt egy másik „kávéház”, ahol bizony minden pontért keményen meg kell küzdeni. Mindent egybevetve bizakodóak vagyunk és dolgozunk keményen tovább, hogy minél jobb eredményeket érjünk el a jövőben. A jövő hétvégén a gyerek csapatunk (U12) vesz rész Budapesten (3 napos torna) az országos Jamboreen, míg kadettjeink Szolnokon a regionális döntőn mérettetik meg magukat - tájékoztatott Farkasinszki Gyula, a klub elnöke.