Döntetlen az edzőmeccsen - a Szatmárnémeti ellen játszott a Szpari

Újabb felkészülési mérkőzést játszott szerdán a Nyíregyháza Spartacus, ezúttal a Szatmárnémetit fogadta a csapat a Városi Stadion műfüves pályáján.

 

A vendégek kezdtek jobban, és az 5. percben egy jól eltalált távoli lövéssel vezetést szereztek. A 14. percben közel állt az egyenlítéshez a Szpari, de Farkas szabadrúgása után a kapufán csattant a labda. A 36. percben viszont már megszületett a nyíregyházi gól, Farkas Márk remekül ment el a bal oldalon, pontos beadása után pedig Rokszin Ádám lőtt a kapuba, 1-1. Fordulás után is voltak lehetőségek a Spartacus előtt, de újabb gól nem esett, így döntetlen lett a vége.

 

Nyíregyháza Spartacus - Szatmárnémeti 1-1 (1-1)

Nyíregyháza: Fadgyas - Nagy J.(Polényi 60.), Rubus (Pejovic 60.), Végső (Fodor 60.), Farkas (Forró 60.), Tóth Á., Kulcsár (Gyurján 60.), Ötvös (Gulyás 60.), Rokszin, Starosta (Hornyák 60.), Kovács N. (Magyar 30.)

Zoran Spisljak vezetőedző:- Ezúttal is az volt a cél, hogy a fiatalok és akik kevesebbet játszottak meccsterhelést kapjanak. A jövőben is szeretnénk tartani ezt a ritmust, már felvettük a kapcsolatot több élvonalbeli klubbal, hogy szerdánként felkészülési találkozót vívjunk ellenük.

Szöveg és fotó:Dankó László