Döntetlen a Ferencváros ellen
Rangadóval kezdte a tavaszt a Nyíregyházi KC kézilabdacsapata.

A második helyen álló Nyíregyháza a harmadik Ferencváros otthonában kezdte a tavaszt a férfi kézilabda-bajnokságban. Bár Varga László révén az NYKC szerzett vezetést, gyorsan egyenlítettek a hazaiak. Felváltva estek a gólok, de 5–7-nél a nyírségiek két találattal is vezettek. A szünetig azonban egalizált a Fradi, így döntetlennel fordulhattak a csapatok. A második félidőben sem változott a helyzet, így a hajrát 19–19-cel kezdhették a felek. Még az utolsó fél percre is maradt egy-egy gól, így döntetlennel ért véget a rangadó. Ennek leginkább a Törökszentmiklóson nyerő éllovas Algyő örült, mert így három pontra növelte előnyét az NYKC, négyre az FTC előtt. 

Ferencvárosi TC–Nyíregyházi KC 21–21 (10–10)

Ferencvárosi TC: Tuba Kovács, Komendánt (kapusok), Bak 5 (3), Pozsgai 1, Simányi 2, Takó 2, Grandjean, Varga 1, Nikolicza 3, Gyurcsovics, Félegyházi 3, Bártfay, Szűcs, Zalai 1, Márkus 1, Rédai 2.
Vezetőedző: Adorján Gábor.

Nyíregyháza: Nagy, Oláh (kapusok), Kaplonyi 1, Bécsi, Gubó 2, Leiter, Dolic 1, Varga 2, Kurbely 1, Munkácsi 4 (1), Pánczél 2, Nagy, Braun, Tumidalsky 3, Illés 4.
Vezetőedző: Varga Zsolt.

Kiállítások: 6, ill. 8 perc
Büntetők: 4/3, ill. 2/1

Dankó László