„Divatba hozzuk Nyíregyházát!”

Sminkesek és fodrászok sürögtek az öltözőben szombaton, mielőtt megszólalt a zene és a modellek a Nyír Plaza közönsége elé léptek a legújabb trendeket bemutató tavaszi divatshow-n. A Nyír Plaza és a Divatszövetség közös rendezvényén az érdeklődők megtekinthették a szezon újdonságait, de nem csupán a ruhák, hanem a hajviselet és a sminkelés területén is. A manökeneket és a bevásárlóközpont vendégeit a közelmúltban alakult Divatszövetség szakemberei szépítették meg.

További képekért kattintson a fotóra!

Lukovics György, aranykoszorús mesterfodrász, a Divatszövetség tanácsadója a rendezvényen azt mondta, a Divatszövetségnek meg kell jelenni mindenhol, ahol a trendeket át tudják adni a közönségnek. Az aranykoszorús mesterfodrász hozzátette, ez pont egy olyan esemény volt, ahol a komplett csapat munkáját meg tudták mutatni, hiszen a Divatszövetség arról szól, hogy mindenki azt csinálja, amihez ért.

7-EN, DE NEM GONOSZOK

A Divatszövetség tagjai a divat és a modellszakma területén ismert és elismert szakemberek, akik tudásuk legjavát szeretnék átadni Nyíregyháza ambiciózus fiataljainak. A Lukovics György, aranykoszorús mesterfodrász, Sipeki Péter fotós, Majchrovics János stylist, Horváth Ági fitnesz- és életmód tanácsadó, Ákos Luca modell és Varga Kriszta sminkesből álló csapat szakmai fórumon, a Szabolcs Kupán már bemutatkoztak a szépségipar képviselőinek, szombat délután pedig a Nyír Plaza tavaszi divatshow-ján a rendezvényre látogatókhoz vitték közel a divat világát.

NYÍREGYHÁZI TEHETSÉGEK

A szövetséghez Mészáros Árpád Zsolt, a Nyíregyházáról indult színész is csatlakozott. A musicalszínész lokálpatriótának érzi magát, ezért is támogat olyan eseményeket, amelyek a városhoz kötődnek. A színész azt mondta a Nyíregyházi Televízió Híradójának, szereti felkarolni a fiatal tehetségeket. Emlékezzünk vissza Muri Enikőre vagy Vastag Csabára, akik karrierjének beindulásánál is bábáskodott MÁZS.
A szombati divatshow után az érdeklődők szakmai tanácsot is kérhettek a Divatszövetség szakembereitől, de számos meglepetés is fogadta a rendezvényre látogatókat.
A színpadon a jó hangulatról Váczy Zoli gondoskodott.

Mikita Eszter

(Fotó: Kohut Árpád)