Divatba hozzuk Nyíregyházát!

Ebben az évben alakult meg Nyíregyházán a Divatszövetség, amely szakembergárdájával a város ambiciózus fiataljaival szeretné a divatszakmát megismertetni. A Lukovics György, aranykoszorús mesterfodrász, Mészáros Árpád Zsolt színész, Sipeki Péter fotós, Majchrovics János stylist, Horváth Ági fitnesz- és életmód tanácsadó, Ákos Luca modell és Varga Kriszta sminkesből álló csapat szakmai fórumon, a Szabolcs Kupán már bemutatkozott a szépségipar képviselőinek, most pedig a Nyír Plaza tavaszi divat show-ján a rendezvényre látogatókhoz viszik közel a divat világát.

További képekért kattintson a fotóra!

Majchrovics János, az esemény rendezője a Nyíregyházi Televízió Híradójának azt mondta, ez lesz az első olyan rendezvényük, ahol, mint egy egység, a csapat egy közös munkát vonultat fel a színpadon.
A szombati divat show után az érdeklődők szakmai tanácsot is kérhetnek a Divatszövetség szakembereitől. Az eseményen a bevásárlóközpont vendégeit számos meglepetés is várja.

Haba Lajos, a Nyír Plaza igazgatója a rendezvény sajtótájékoztatóján kifejtette, a bevásárlóközpont alapvető érdeke, hogy a látogatószám növekedjen. Céljuk, hogy a Nyír Plazában található ruházati üzletek részére lehetőséget teremtsenek arra, hogy a 2015. évi tavaszi kollekciójukat bemutathassák.
A nap házigazdája a Nyíregyházáról indult színész, Mészáros Árpád Zsolt lesz, a zenei aláfestésről pedig Váczy Zoli gondoskodik.

Mikita Eszter