Díjmentes vasúti utazás a Forma–1 Magyar Nagydíjra
A július 26-án, a mogyoródi Hungaroringen megrendezésre kerülő Formula–1 30. Magyar Nagydíjra 9990 forintos állójeggyel rendelkezők részére a MÁV-START díjmentes másodosztályú utazást biztosít bármely belföldi állomásról Gödöllőre.

A díjmentes utazáshoz nem kell menetjegyet váltani, azonban az utazás csak másodosztályon vehető igénybe, elsőosztályú utazás esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat az utasnak meg kell fizetni. A vasúti kedvezmény más belépőjeggyel nem használható fel, a belépőt nem kell bélyegeztetni a Hungaroringen. Az érintett vonatok gyorsvonati pótjegy váltása nélkül vehetők igénybe, viszont az InterCity vonatokra továbbra is szükséges megváltani a pót- és helyjegyet. Az utazást legkorábban július 25-étől lehet megkezdeni, a visszautazást a rendezvényt követő napon, július 27-én éjfélig kell befejezni.

A MÁV-START Gödöllőre számos vonatot ajánl, amelyek megtekinthetők a www.mav-csoport.hu honlapon. A harmincadik magyar vb-futam vasárnapi versenynapján, a gödöllői állomáson a menetrendtől eltérően reggel az AVAS, a HERNÁD és a TOKAJ; délután a TOKAJ és a HERNÁD InterCity járatok állnak meg. A Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon, a rendezvény időszakában is módosított menetrend lesz érvényben, ezért érdemes előre tájékozódni a vonatok indulási és érkezési idejéről.

(Fotó: hungaroring.hu)