Díjazták a hősöket – A Jósa András Oktatókórház három dolgozója kapott elismerést
Fotó: Facebook / Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház három dolgozóját is díjazták a COVID-járvány alatt eddig végzett áldozatos munkájukért.

– A Duna Bonum Alapítvány összesen 100 millió forintot ajánlott fel azoknak a kórházi dolgozóknak, akik a Magyar Kórházszövetség tagkórházaiban a COVID-ellátásban vesznek részt.

A „Fogjunk össze az egészségügyben dolgozókért és családjaikért” kezdeményezés keretében tett felajánlás célja az volt, hogy megköszönje azt a többletmunkát, amit a koronavírus-járvány a kórházi dolgozókra plusz teherként rótt, és amelyet immár több mint egy éve magas szakmai színvonalon és nagy odaadással végeznek.

Bárki szavazhatott, kik legyenek azok a kórházi dolgozók, akik részesülnek az elismerésből. A beküldött szavazatok alapján intézményünk szakdolgozói közül Gyüre Anikó és Gregor Edit, nem betegágy melletti dolgozó kategóriában pedig Rédei Gabriella részesült elismerésben.

Gyüre Anikó és Gregor Edit jelenleg a Jósa András Oktatókórház Covid Intenzív Részlegén teljesít szolgálatot, Rédei Gabriella pedig, a Gazdasági Igazgatóság személyi asszisztenseként, többek között az intézmények közötti adatszolgáltatásban lát el nélkülözhetetlenül fontos feladatokat.

A fogjunkossze.hu online díjátadóján Gregor Edit ugyan sajnos nem tudott részt venni, de mindhárom munkatársunknak szívből gratulálunk, köszönjük munkájukat, amelyhez további erőt, kitartást és jó egészséget kívánunk! – osztotta meg a hírt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház hivatalos közösségi oldalán.