Díjátadóval zárult a szezon
Fotó:Csutkai Csaba

Valamennyi megyei bajnokság lezárultát követően, péntek délután a Megyeháza Dísztermében tartotta hagyományos díjátadó ünnepségét az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Területi Igazgatósága.

A június 21-i ünnepségen a 2023-2024-es bajnoki szezonban, az SZSZB Területi igazgatóság által koordinált bajnokságok - kereken 20 pontvadászat - dobogósait, gólkirályait illetve a pontvadászatok legsportszerűbb egyesületeit ismerte el a megyénk egyik legszebb termében tartott díjátadó gálán az igazgatóság. A nagyszabású eseményen a serlegeket, az érmeket és okleveleket Dr Szalacsi Árpád megyei társadalmi elnök, Baracsi Endre és Tóth Árpád társadalmi elnökségi tagok, és a megyei igazgatóság állandó bizottságainak elnökei mellett a meghívott díszvendég Tímár Krisztián egykori válogatott labdarúgó, jelenleg a Nyíregyháza Spartacus FC-t az élvonalba feljuttató vezetőedző adták át.

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Igazgatóságának munkatársai valamennyi díjazottnak szívből gratulálnak a saját bajnokságaikban nyújtott kiemelkedő teljesítményhez!