Diákolimpiai finálé
Rangos diákolimpiai döntőt rendeznek a jövő év elején Nyíregyházán. Az összevont labdajáték finálénak a szabolcsi megyeszékhely ad majd otthont.

 Volt már labdarúgó, kézilabda és röplabda diákolimpiai döntő is Nyíregyházán, de összemérték erejüket az atléták is az elmúlt években. A jövő év elején az összevont labdajáték finálénak lesz házigazdája a szabolcsi megyeszékhely, mely az egyik legrangosabb verseny.

- Ez az egyik legnépszerűbb verseny, az ország minden pontjáról érkeznek majd csapatok – mondta Baracsi Endre a Megyei Diáksport Szövetség elnöke.

A kézilabdások jelenleg a megyei döntőre készülnek, ahol két nyíregyházi csapat, az Arany és a Zrínyi harcol a középiskolásoknál az országos döntőbe kerülésért.

- November 22-én rendezik a megyei döntőt, ahonnan szeretnénk továbbjutni. Bízom abban, hogy sikerül, mivel a csapat jó formában van - mondta Bartha Dénes a Zrínyi Ilona Gimnázium edzője.

A Zrínyi rendszeres résztvevője az országos döntőnek, de mivel az elmúlt években több akadémiai is létrejött az országban, ahol válogatott gyerekek játszanak, érmet szerezni nagyon nehéz.

Dankó László