Derbi Diósgyőrben
Sok nyíregyházi szurkoló tervezi az utazást a hétvégi DVTK II elleni találkozóra. A Miskolci Rendőrkapitányság ezzel kapcsolatban tájékoztatót küldött.

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálás miatt, a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, időben induljanak el a mérkőzésre. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig.

A beléptetéskor a biztonsági személyzet különös gondot fog fordítani a pirotechnikai eszközök vizsgálatára. Felhívjuk a szurkolók figyelmét a jegyeken szereplő adatok ellenőrzésére, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani fiktív adatok kiszűrésére.

A stadionban a kapunyitás vasárnap 16.30 órakor fog történni, tehát ettől az időponttól érkezhetnek a szurkolók!

A közúton érkező szurkolók figyelmébe:

A vendégszurkolók figyelmét fokozottan felhívjuk, hogy a korábban megszokott, részükre kijelölt parkoló helye megváltozott. A régi útvonalon ne próbálják megközelíteni a stadiont.

A kijelölt új parkolóhely a Miskolc, Glanzer Miksa–Irma utcák kereszteződésénél található. A gépjárművekkel itt lehet megállni, de innen kb. 300 métert gyalogosan kell megtenni a stadion beléptető kapujáig.

A kialakult új körülmény miatt kérjük a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mivel csak így tudjuk részükre biztosítani a biztonságos és a megfelelő időbeni bejutást a stadionba.

Kérjük, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál (Nyíregyháza felől az első lehajtó) hajtsanak le a gépjárművel érkező szurkolók. A lehajtón egyenesen haladva, a felüljárón átérve, az új Skoda autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan 16 óra 15 perctől lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.


Miskolci Rendőrkapitányság