Denevéres sikerek Zánkán

A TrailO a tájékozódási futás speciális szakága, mely a fizikai erőnlét helyett a precíz tájékozódási képességekre helyezi a hangsúlyt. Érdekessége, hogy szabályai úgy lettek kitalálva, hogy kerekesszékes versenyzők is teljesíthessék a feladatokat. Nyíregyházán a Denevér Barlangkutató és Szabadidősport Egyesület keretein belül 2014 januárja óta van lehetőség arra, hogy mozgássérült és egészséges érdeklődők megismerkedhessenek a TrailO alapjaival.

Az országos bajnokságon a Denevér Csoport 5 fős csapata több pontszerző hely mellett két országos bajnoki címmel tért haza:

A TrailO Országos Váltó Bajnokságon Surányi Kinga és Nagy Dóra Junior kategóriában I. helyen végzett, hibapont nélkül teljesítve a pályákat.

A felnőttek között a PreO Országos Egyéni Bajnokságon Surányi Gábor végzett az I. helyen, Open kategóriában.

A TrailO sikerek mellett Surányi Kinga a Móra Ferenc Általános Iskola és Nagy Dóra a Szent Imre Katolikus Gimnázium színeiben indulva helyt állt az Országos Tájfutó Diákolimpia futamain is.
Az egy időben zajló Zala Kupa kiemelt rangsoroló tájfutó versenyen Nagy Zsófia – Szent Imre Katolikus Gimnázium – kategóriájában a III. helyen végzett.