Csütörtöki programok a VIDOR-on – Színpadon többek között a Polip Band és a Carson Coma

Csütörtökön is színes programok várják a VIDOR Fesztivál résztvevőit.

Az esti koncertek között lesz a Carson Coma fellépése is. A Carson Coma gyorsan vált Magyarország egyik legfelkapottabb fiatal rockzenekarává – 2019-es debütáló albumuk, a Corduroy Club mind a közönség, mind a kritikusok részéről pozitív fogadtatást kapott: sok más portál mellett a HVG, az Index és a Recorder is az év legjobb albumai között emlegette a zenekar bemutatkozó anyagát, mely nyitó dalára készült videóklip, a ‘Song About My Grandma’ a 04. Magyar Klipszemlén három díjat kapott, többek között a fődíjat is. 2020 tavaszán pedig a Carson Coma Fonogram-díjat nyert az év felfedezettje kategóriában – amely a közönségtől érkező rengeteg pozitív visszajelzésen túl az addigi legnagyobb szakmai elismerésüket jelenti. Ezt követően jelent meg az együttes legújabb videóklipje, az ‘Egyszerűen Semmi Sem Egyszerű’. Ezt rendhagyó módon – a 2020-as koronavírus-helyzetre való tekintettel – a ‘carson komák zsibongója’ Facebook-csoportból érkező koncertfelvételek és a zenekar tagjainak egymásról készült videói segítségével készítettek el. 

További programok augusztus 27-én

A Kossuth téren 15 óra 30 perctől színpadra lép a Beat-lesz, 17 órától pedig a Duo Bányai családi akrobatikus műsorát tekinthetik meg az érdeklődők. Az idei VIDOR-on Nagy Sándor színművész és Szente Vajk színész-rendező-műsorvezető lesz Kováts Dénes beszélgetőtársa a Bencs Villában. A beszélgetés 17 órakor veszi kezdetét. 

Először lép fel együtt a szefárd zene nagykövet asszonya és a Magyar Kultúra és Művészet Nagykövete! Pandzarisz Dina énekesnő és Nógrádi Gergely főkántor koncertje 18 órától a Nyíregyházi Zsidó Hitközség Zsinagógájában.

A Sunshine FM Vidor Kertben 19 óra 30 perctől a Carson Coma koncertezik, ahol 21 órától DJ Németi gondoskodik majd a jó hangulatról.

További részletek a vidor.eu weboldalon!

 

A szerdai nap legjobb pillanatait összefoglaló galériánkat cikkünk alatt tekintheti meg!

Kapcsolódó galéria

VIDOR Fesztivál 8. nap