Csobbanós nyárra számítanak

– Változatlan árakon és a megszokott kedvezményekkel várja idén is a pancsolni vágyókat az Aquarius Élmény- és Parkfürdő – tájékoztatta szerkesztőségünket Podlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója. A nyitásra pedig már nem kell sokat várni, hiszen gyermeknapon, május 29-étől újra lehet mártózni az Aquarius Élmény- és Parkfürdő habjai között. Ráadásul ezen a napon a gyermekeknek ajándékkal is kedveskednek, hiszen a 10 év alattiak ingyen léphetnek be, csak a lakcímkártyájukat kell felmutatni a pénztárnál. A nap folyamán ingyenes búvárkodási lehetőség is várja a kicsiket, a nagyobbaknak pedig egészségügyi szűréseket és szaktanácsadást biztosítanak, térítésmentesen, mindezek mellett az aqua-zumba és aqua-torna szolgáltatások is elérhetők lesznek majd.

 

KEDVEZMÉNYES BELÉPŐ

 

2016. május 30. és június 17. között idén is várják az óvodai és iskolai csoportokat, akik – ha előzetesen regisztrálnak a sostort@sostort.hu címen – 1000 Ft/fő áron vehetik igénybe a fürdőszolgáltatásokat.

 

FOLYAMATOS PROGRAMOK

 

Az önfeledt lubickolás és a napozás mellett idén sem maradhatnak el a nyári programok. A szezonban június közepétől minden vasárnap ingyenes bábszínházi előadások várják a gyermekes családokat, szintén június közepétől pedig minden szerdán és pénteken éjszakai fürdőzés is lesz. A Tófürdő nyitásáról az időjárás és természetesen a vízhőmérséklet tükrében döntünk, melyről a későbbiekben tájékoztatjuk az érdeklődőket.

 

PROGRAMNAPTÁR

 

Sóstó Noise: június 10.
SóstóFeszt: július 1-2. Tófürdő
Országos Strandfoci Fesztivál: július 14–17.
Sárkányhajó viadal és amatőr főzőverseny: július 23.
SóstóSerFeszt: augusztus 5–7.

Bruszel Dóra