Csehországi röpis torna-túra
A Sportcentrum ifjú röplabdásai január 20–22. között egy csehországi túrával készültek az OGYB középdöntő 2. fordulójára, amely január 30-án kerül megrendezésre Szentendrén.

A hajnalban induló kis csapatunk először Pozsonyban az UK Bratislava akadémistáival mérkőztek meg, ahol helyenként magas színvonalú játékkal, 3:2 (19, -19, 21, -20, 10) arányban nyertünk. Ebéd után este, hóesésben érkeztünk meg Ceske Budejovice városába. Csütörtökön a délelőtti program városnézés volt, ahol Dél-Csehország gyöngyszemét, Krumlov városát néztük meg. Nagy élmény volt sétálni a középkori várkastélyban, ami szinte teljes épségében megmaradt az utókor számára. Délután Rudolfov-ban az SK Lincovka vendégeként két edzőmérkőzést játszottunk, s mindkettőt jó játékkal, fegyelmezett munkával sikeresen nyertük meg. Harmadik nap reggel folytattuk az edzőmérkőzések sorozatát Lincovkával. Délután pedig már BRNO-ban, a VKSG BRNO vendégeként jó felkészülési mérkőzéssel zártuk a napot. A sűrű program és a sok utazás ellenére is szakmailag eredményesen zárult a háromnapos felkészülési torna, ahol jól bírtuk a sorozatos terhelést, hiszen a 3 nap alatt 17 szettet játszottunk, és egyben élményekkel és tapasztalatokkal feltöltve értünk haza.

A csapat tagjai: Szilágyi Csenge, Tamás Adél, Horváth Zsófia, Molnár Petra, Szabó Lili, Kujbus Fanni, Karkusz Dominika, Kis Bianka, Kiss Virág, Jakab Zsófia, Klebersz Anna, Rákóczi Anna.

Edzők: Moravszki Gyuláné és Moravszki Gyula.