Chippel okosodnak a kukák Nyíregyházán

A napokban kapja meg minden nyíregyházi háztartás azt a tájékoztató levelet, amelyben részletes tájékoztatást kapnak a programról, a boríték egy matricát is tartalmaz. Miután ellenőrizték a levélben található adatok helyességét, a borítékban található öntapadó matricát – a fólia eltávolítása után – kell mindenkinek a kukája elülső oldalára, a perem alá kb. 20 centiméterrel felragasztani. A matrica azt a célt szolgálja, hogy az adott háztartáshoz egyértelműen azonosítható legyen a gyűjtőedény, így a kukára kerülő chip is a megfelelő háztartás, megfelelő edényzetére kerüljön.
Arra kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a szokásos időben, a szokásos helyre tegyék ki gyűjtőedényüket, akkor is, ha telítettsége azt egyébként nem indokolná. Kérjük, a kukát a gyűjtőautó elhaladása után még 2-3 órát hagyják kint a közterületen: ezzel nagymértékben megkönnyítik a chip felszerelését végző vállalkozó munkáját.

Amennyiben a kapott matrica adatai eltérnek az adott háztartás adataitól, kérjük, személyesen keressék fel a TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. 4400 Nyíregyháza, Bokréta u. 22. szám alatti ügyfélszolgálatát, vagy küldjenek elektronikus levelet a thg@thgkft.hu címre. Kérjük, a chipeket ne szereljék le, mert a jeladóval rendelkező gyűjtőedény használata a közszolgáltatás szabályszerű igénybevételének alapfeltétele lesz.

Együttműködésüket köszönjük.

TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft.