Budapest Classic Series - nyíregyházi sikerekkel

A napokban rendezték a Budapest Classic Series versenyt, mely egy amatőr  verseny a Funkcionális Fitnesz sportágban. Egy olyan sorozatról van szó, amelyben a hobbisportolók próbálhatják ki magukat. A megmérettetés sokoldalú, de mégis változatos feladatokkal igyekszik felmérni, és mindenki számára élvezhetővé tenni a versenyzést. A Classic feladatok kerülnek előtérbe, nem túlbonyolítva, és nem a súlyok nagyságára helyezve a fő hangsúlyt. Ettől függetlenül a versenyszámok tartalmaztak  egyszerűbb súlyemelő és gimnasztikai, ügyességi elemeket. 

Ezen a versenyen a Revolution SE sportolói is részt vettek: 3 fiú és 4 lány személyében.
Hölgyek: Németh Enikő Szilvia (30 éves), Némethné Kotán Fruzsina (32 éves), Kavalecz Andrea (42 éves), Jakab Adrienn (23 éves)
Fiúk: Havacs Dániel (30 éves), Koós Dávid (25 éves) Kovács Zoltán Dániel (29 éves)

Kovács Zoltán Dániel a korosztályában ezüstérmes lett, összesített pedig a harmadik helyen zárt. Jakab Adrienn a 7.helyen végzett. A többi csapattag is nagyon ügyesen helyt állt, és magukat legyőzve zárták a napot, hiszen mindenki kihozta magából a maximumot. Az egyesülethez bárki csatlakozhat, akár utánpótlás korosztályú fiatalok is.