Bronzérmes kézicsapat
A harmadik helyen végzett az NB I/B-s bajnokságban az NYKC.

A Törökszentmiklóst fogadta a bajnokság utolsó fordulójában a Nyíregyházi KC NB I/B-s férfi kézilabda-együttese. Tét inkább a vendégek számára volt, mivel a bennmaradásért harcoltak, míg az már korábban eldőlt, hogy az NYKC a harmadik helyen fejezi be a szezont. Az első félidőben végig a hazaiak vezettek, és bár négy gól is volt a különbség, a Törökszentmiklós felzárkózott. Fordulás után több alkalommal már a kapusukat is levitték a vendégek, de így is a Nyíregyháza vezetett – köszönhetően a bajnokság után távozó Nagy Levente kapusnak – és végül nyerte is a mérkőzést. Közben érkezett a hír, hogy a törökszentmiklósiak riválisa vereséget szenvedett, így a lefújás után két boldog csapat játékosai fogtak kezet. Az NYKC a bronzérmet, a vendégek a bennmaradást ünnepelhették. 

Nyíregyházi KC–Törökszentmiklós 25–23 (12–10)

NYKC: Nagy L. - Munkácsi 2, Gubó 3, Bécsi 1, Pánczél 3, Varga 4, Illés 5. Csere: Oláh (kapus), Kaplonyi 3, Dolic, Kurbely, Nagy Cs. 4, Braun, Csabai, Mihályi.

Varga Zsolt szakmai igazgató: – Egy nehéz szezonon vagyunk túl, amely összességében sikeres volt, hiszen a harmadik helyen végeztünk és a Magyar Kupában is sokáig versenyben voltunk. Sajnos több játékosunkra felfigyeltek a riválisok, Nagy Levente most köszönt el, ő a Ferencvárosban folytatja, de Gubó Alex is kapott ajánlatot, így nehéz lesz egyben tartani a keretet. 

Dankó L.