Bravúros győzelem tartalékosan is - Magabiztosan nyertek a röplabdások

A koronavírus fertőzés miatt nyolc játékossal érkezett Kaposvárra a Fatum Nyíregyháza a női röplabda Extraligában. A liberó Tóth Fruzsinán kívül így csak egy csere, Sina Fuchs maradt. Szorosan alakult a találkozó eleje, 10-10 után viszont a Fatum szerzett pontokat, és előnyt szerzett.  18-20-al kezdődött a hajrá, és végül nyerte is a játszmát a Nyíregyháza Nikola Radosová és Ralitsa Vasileva ponterős játékával.

 A második felvonás eleje is hasonlóan alakult, és megint 10 pont után lépett meg a Fatum, így a hazaiak időt kértek. Ez nem használt, mert 12-16-nál már négy ponttal vezettek a mieink! Radosovát nem tudták tartani a somogyiak, így végül magabiztosan nyerte a második szettet is a Nyíregyháza mindössze 23 perc alatt.

 A harmadik játszmában villámrajtot vett Németh Szabolcs együttese, és 1-8-al kezdett.  A kaposváriaknál nem használt az időkérés, így cserékkel próbálkoztak, ami után zsinórban négy pontot szereztek, amivel közelebb kerültek.  Vasileva és Pintér jó támadásaival azonban megint komoly előnyt harcoltak ki a mieinknek, és végül a vártnál simábban nyerték a mérkőzést! 

1.MCM Diamant Kaposvár – Fatum Nyíregyháza  0-3 (-22, -15, -18) 

Nyíregyháza: G.Francesco 4, Radosová 19, Vasileva 19, Pintér 9, Lacombe 6, Inneh-Varga 7

Csere:Tóth F.(liberó)

vezetőedző: Németh Szabolcs