Bravúr! Idegenben nyert a bronzmeccsen a Stúdió!

Drámai mérkőzést hozott a férfi futsal NB-I bronzpárbajának első mérkőzése Berettyóújfalun. Az A' Stúdió Futsal Nyíregyháza ugyan hátrányba került az első félidőben, de sikerült egyenlíteni, így jöhetett a hosszabbítás. Itt is a házigazda állt ugyan jobban, de Maneca a végén betalált, így jöhettek a büntetők. Petró Martin hárította az első próbálkozást! Gregory és Dávid belőtte, egyet hibáztunk, majd Maneca, Lakatos és Kovács Ádám is a kapuba talált. Öt-ötnél Gagyi Sándor hárított, majd Öreglaki lezárta a meccset!
Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc első mérkőzését megnyertük! Folytatás hétfőn 18 órakor a Continental Arénában. A mérkőzésre ingyenes lesz a belépés!

NB I, a harmadik helyért, 1. mérkőzés
MVFC Berettyóújfalu–A’Stúdió Futsal Nyíregyháza 3–3 (2–1, 2–2, 3–2) – hatméteresekkel 5–6
Berettyóújfalu, v.: Borbás, Kakuk (Minda).
Berettyóújfalu: Mezei – Rábl, Nagy K., Szabó P., Facundo. Csere: Sándor, Erdei Sz., Nagy I., Erdei K., Iszák, Magyari, Nagy D., Daróczi, Duró. Vezetőedző: Trencsényi János.

Nyíregyháza: Petró – Szabó L., Öreglaki, Gregory, Maneca. Csere: Gagyi, Gyulai, Krajnyák, Urr, Haburcsák, Lakatos, Dávid, Kiss, Kovács Á. Vezetőedző: Lovas Norbert.

Gól: Rábl (7.), Nagy D. (19., 45.), illetve Maneca (18., 50.), Kovács Á. (32.).