Borbányai nyár

Zenei produkciókból nem volt hiány a Jó estét nyár, jó estét Borbánya! rendezvényén. Jerome, a francia énekes népszerű dallamokkal szórakoztatta a városrész lakóit. Énekeltek a nyugdíjasok és színpadra lépett a Borbányai Margaréta tánccsoport is. A művelődési ház udvarán tartott rendezvényen kicsik és nagyok egyaránt jól érezték magukat.

– Ezelőtt nem voltak rendezvények, most az utóbbi időben nagyon jó rendezvények vannak és nagyon szívesen jönnek a borbányasiak ide, a művelődési házba és nagyon jól érzik magukat – Lovas Istvánné.

További képekért kattintson a fotóra!

A borbányai rendezvényeken mindig sokan vannak, ennek elsősorban az az oka, hogy a településrész lakói nyitottak, aktívak és összetartanak. A hasonló kulturális rendezvények pedig ezt a közösséget még erősebbé teszik.

– Ez a mai nap tulajdonképpen a közösségről szól, az emberekről, akik eljönnek, fellépnek, akik énekelnek. Összejárnak, énekelnek, ez egy fantasztikus dolog. Hogy nem otthon ülnek, hanem eljönnek és itt másokat is szórakoztatnak. Ez a közösség szempontjából egy fantasztikus dolog – mondta Bajnay Kornél önkormányzati képviselő.

Az esemény részeként megrendezték a Borbánya-Gólbánya kispályás labdarúgó-bajnokságot, amelyen idén 13 csapat mérte össze tudását. A vándorserleg ezúttal hazai pályán, a borbányaiaknál maradt.

Piszár Tünde