Boldog új évet Nyíregyháza!

Tánccal, énekelve, selfie-ket készítve búcsúztatták az óévet a Kossuth téren a nyíregyháziak. A forró hangulatról a Polip Band gondoskodott, akik vérpezsdítő slágereket játszottak. Több ezren gyűltek össze a városháza előtt, hogy közösen ünnepeljenek. A legtöbb bulizó nagy várakozásokkal nézett az új esztendő elé.

– Sok pénzt, boldogságot, egészséget, mindent – mondta Lehoczky Ibolya.

– Sok jót, egészséget boldogságot, pénzt, szerelmet, jah az megvan, ennyi – tette hozzá Höblinger Andrea.

További képekért kattintson a fotóra!

Az is kiderült, hogy sok nyíregyházi számára hagyomány, hogy szilveszter éjjelén a Kossuth téren ünnepel. 

–Évek óta feljövünk, megnézzük a tűzijátékot, jól érezzük magunkat, ennyi – tette hozzá Karsai István. Éjfél előtt egy rövid időre szünetet tartottak a zenészek. Ekkor dr. Ulrich Attila lépett a színpadra, köszöntötte a szilveszterezőket, és éjfélkor együtt számolt vissza a bulizókkal. Minden korábbinál hosszabb és látványosabb tűzijáték kezdődött el éjfélkor a Kossuth téren. Több mint 3500 fellövést láthattak az ünneplők.

 

Legyen boldog és sikeres!

 

Dr. Ulrich Attila alpolgármester minden nyíregyházinak sikerekben gazdag boldog új évet kívánt, és azt mondta, ő annak örülne, ha az ország gazdasági növekedését mindenki megérezné. 

– Azt kívánom mindenkinek, hogy elsősorban egészségben és boldogságban teljen az új év. Persze, ha az anyagi javakat nézzük, az sem mellékes, mert a boldogsághoz hozzájárul, ezt mindannyian tudjuk. Azt kívánom minden nyíregyházinak és minden honfitársamnak, hogy szerettei körében eltöltött, jó esztendöje legyen, amiben a magyar gazdaság előremenetelét megtapasztalja: tehát több pénze lesz, egészségesebb lesz és jól fogja magát érezni Nyíregyházán és Magyarországon – fejtette ki dr. Ulrich Attila alpolgármester.

A tűzijáték után DJ Hajnal kezdett a lemezek pörgetésébe. Egészen hajnal kettőig tartott az utcabál a Kossuth téren.

Z. Pintye Zsolt

(Fotó: Trifonov Éva)