Bodzavirág korall fahéjmártással és eperrel tálalva
Az Ózon Panzió vezetőjének, Kállai Attilának a receptje.

A bodzavirágot frissen leszedjük, elkészítünk egy egyszerű, de kicsit sűrűbb palacsintamasszát, amelyet sóval, cukorral és vaníliás cukorral ízesítünk.
A bodzavirágrózsákat a palacsintamasszába mártjuk, és kb. 140 fokos étolajban zsemleszínűre sütjük mind a két oldalát.
Lecsepegtetjük, tányérra rakjuk és bőven megszórjuk fahéjas porcukorral, közepébe fahéjmártást, a tetejére pedig tejszínhabot és földiepret teszünk. Igény szerint csokoládémártással tálaljuk.

Fahéjmártás:
Aranka krémpor, tej, vaníliás cukor, cukor és őrölt fahéj ízlés szerint.

Jó étvágyat kíván:
Kállai Attila igazgató,
Rabi László séf
és az Ózon panzió csapata