Bejglisütés előtt: súlykontroll Béres Alexandrával

December 16-án, jövő héten vasárnap elérkezik az idei utolsó fittesemény Nyíregyházán. A Mozdulj Nyíregyháza programsorozatának elemeként Béres Alexandra várja majd a mozogni vágyókat, egy úgynevezett Fittkarácsonyon

.
– Már nagyon várom a Fittkarácsonyt, számomra is ez lesz az év záró fittneszeseménye, ami mindig különleges. Arra számítok, hogy sokféle körből és korosztályból érkeznek majd vendégek. Annyit elárulhatok, hogy súlykontroll órát fogok tartani. Ez mindenki számára követhető lesz, és annyit végeznek majd el belőle, amennyit a saját képességük, fittségi állapotuk enged. Ígérem, hogy nem hagyunk ki egy izomcsoportot sem. Célom, hogy jókedvet és lendületet adjak azoknak, akik úgy vágnak bele az ünnepekbe, hogy ilyenkor nem mozognak, mert minden a családról, a készülődésről szól. Fontos azonban, hogy önmagukra is szánjanak időt. Az ehhez való út nem nehéz, lehet kellemes is – ezt akarom megmutatni – hangsúlyozta Béres Alexandra.


December 16-án, vasárnap 8.30-kor nyitják majd a kapukat a Continental Arénában, 9.00 és 12.00 óra között pedig egészségügyi mérések, tanácsadások, családi programok, gyereksarok, ugrálóvár, kismamatorna és családi lövészet várja az érdeklődőket. 9.00 és 9.30 között lesz senior torna Béres Alexandrával, majd a megnyitóbeszéd után 10.00 és 11.00 között következik a 60 perces aerobik. A belépés ingyenes, csak nyíregyházi lakosok vehetnek részt az eseményen, amihez szükség lesz a lakcímkártya felmutatására.


(Szerző: Bruszel Dóra)