Befejeződött a versenyszezon a RE-flex Moderntánc Stúdió növendékei számára
Az évet ünnepi gálaműsorral zárja idén is a RE-flex

Két országos táncművészeti fesztiválon, három helyszínen - Budapesten, Miskolcon, Nyíregyházán - mérettette meg magát a tánciskola.

Legutóbb a Táncpedagógusok Országos Szövetsége által szervezett döntőkön  remekeltek. A Napocskák csoport gyermek, modern kategóriában I. helyezést ért el. 

A RE-flex Junior és Kinder öt benevezett táncából valamennyi dobogós helyezett lett. 

Két II. és három III. helyezést kaptak. A "TOSZ"-os verseny fontos és rangos a kiváló szakmai zsűri miatt. Az országban négy helyszínen rendez a szövetség előselejtezőket, a döntőbe csak a legjobbak jutnak.

Itthon a Continental Aréna adott otthont az Abigél Országos Minősítő Táncfesztiválnak. Rácz Erika tanítványai közül 70 növendék 21 koreográfiával versenyzett. A felnőttek csoportja - Herman Fanni, Kóbory Kamilla, Pátrovics Petra, Rostás Szófia, Vass Vanda, Teremi Hanna, Tóth Panna - a legmagasabb "A" besorolásban 3 Arany, 1 Kiemelt arany minősítést és Versenyzői különdíjat kapott. Megnyerték az Együttesi és Koreográfusi fődíjat is. A Junior, a Kinder, a Napocskák, a Smile, a Fruskák, a Mini Jazz csoportok ezüst minősítésben részesültek. 

Az évet ünnepi gálaműsorral zárja a RE-flex, mely együttes a 30. születésnapját ünnepli az idén.

Június 15-én 18 órai kezdettel a Móricz Zsigmond Színházban tartják évzáró táncestjüket. 

Kapcsolódó galéria

A végéhez ért a versenyszezon a RE-flex Moderntánc Stúdió növendékei számára