Balszerencsés kanizsai hétvége

Szombati mérkőzések:

 

Az Aqua gyermek csapata az első fordulóban kicsit félős, határozatlan játékkal maradt alul a Vízilovakkal szemben, ezért a héten az edzéseken kiemelt szerepet kapott a gyors játék és a keményebb védekezés gyakorlása. Az első kanizsai mérkőzésen működött az elképzelt taktika, szoros, határozott védekezéssel sok labdát szereztünk, Szakács Vince kiválóan semlegesítette a centert, Lipták Milán góljaival pedig fokozatosan ellépett az AQUA. A hazaiak Lipták ki pontozódása után kicsit közelebb tudtak kerülni, de a végére három gól megmaradt a nyíregyházi előnyből, így némileg meglepetésre - de teljesen megérdemelten- győzni tudott az Aqua Se gyermek csapata.

Végeredmény: Kanizsa Vízilabda Sport Egyesület - AQUA SE Nyíregyháza 10-13

 

 

Az Aqua serdülő csapata győzelemmel kezdte a bajnokságot, ezért az elvárás is nagyobb volt a meccs előtt. A Kanizsa kiváló erökből álló, jól szervezett csapat, agresszív védekezésével nehezen tudott megbirkózni az AQUA, a lövések rendre a blokkoló kézen vagy a kapusnál csattantak. A meccs nagy részében a Kanizsa akarata érvényesült, a hazai csapat sokkal jobban használta ki helyzeteit, így a végeredmény 9-5-ös vereség lett. A meccs lefújását követően a játékvezető tiszteletlen beszéd miatt feljelentette Spák Csanádot, aki ügyének tárgyalásáig nem is játszhat a bajnokságban.

Végeredmény: Kanizsa Vízilabda Sport Egyesület - AQUA Sport Egyesület 9-5

 

Szakács Vince

Fotó: Aqua SE

 

Vasárnapi mérkőzések:

 

A vasárnap nem sok jóval nem kecsegtetett. Éjszaka egy gyors lefolyású vírus söpört végig a csapaton, és az utazás fáradalmai is kezdtek megjelenni a játékosokon.

A gyerek csapat sokkal kisebb lendülettel vágott bele a mérkőzésbe, és Lipták Milán korai 4 perces kiállítása meg is pecsételte a csapat sorsát. Néhányan (Iván Dominik, Nagy Noel) nagyot küzdöttek, de ez a szombati teljesítménytől jócskán elmaradt, a végeredmény 12-5 lett a hazai csapat javára. két nap összegzéseként elmondható, hogy a gyermek csapatnál látható a fejlődés, a fiúk akarnak és tudnak is jól játszani. Jók voltak: Orosz Márton, Nagy Noel, Szakács Vince, Iván Dominik.

Végeredmény: Kanizsa Vízilabda Sport Egyesület - AQUA SE Nyíregyháza 12-5

 

Spák Csanád

Fotó: Aqua SE

 

Az Aqua serdülő csapata szombaton elvesztette egyik alapemberét (Spák), éjszaka pedig a hasmenés elleni meccset is, így nagy bravúr kellett volna már egy szoros mérkőzéshez is. A KVSE frissen és jól mozgott, a nyíregyházi csapat pedig tisztességgel küzdött ugyan, de ez ma csak egy 18-7-es vereséghez volt elég. A két nap összegzéseként elmondható, hogy a serdülő csapat ezen a hétvégén nem tudta megmutatni igazi erejét, a következő, Honvéd elleni meccsen lehet majd javítani. Jók voltak: Kedves Iván, Spák Csanád

Végeredmény: Kanizsa Vízilabda Sport Egyesület - AQUA Sport Egyesület 18-7