Baleset ügyében szemtanúk jelentkezését várja a Nyíregyházi Rendőrkapitányság
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakosság segítségét kéri

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/1473/2019. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt.

Az eddigi adatok szerint 2019. április 18-án 9 óra 40 perckor Nyíregyháza, Szegfű utcán közlekedett egy 44 éves nő az általa vezetett Citroen típusú személygépkocsival a Vay Ádám körút felől a László utca felé. Haladása során a Szegfű utca és a Géza utca kereszteződésénél összeütközött egy vele szemben közlekedő BMW típusú személygépkocsival. A baleset következtében a 44 éves nő, a BMW gépjármű vezetője, valamint egyik utasa súlyos, míg másik utasa könnyű sérülést szenvedett.   

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várják, hogy jelentkezzenek azok, akik a balesetnek szemtanúi voltak, vagy annak körülményeiről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

 

Forrás: police.hu