Bakancslistás Nyíregyháza – „Pangea Hotel, ahol Magyarország egyetlen dinósimogatója vár!”
Népszerű szálláskereső és utazási tippeket adó oldal blogbejegyzésében bukkant fel Nyíregyháza!

A Szallas.hu Blogon egy hónapja került megosztásra egy bejegyzés, a következő címmel: Pangea Hotel, ahol Magyarország egyetlen dinósimogatója vár!

A bejegyzést megosztó édesanya gyermekeivel érkezett Nyíregyházára, mégpedig Budapestről. Egy hétvégét terveztek a szabolcsi megyeszékhelyen, de ahogy ő fogalmaz:

Annyira gyorsan eltelt a 2 napos wellness hétvége, hogy a tervezett programok egy részét tudtuk csak megvalósítani. A híres Falumúzeumba nem jutottunk el, de egy belvárosi kávézót vagy pizzériát sem ejtettünk útba. Viszont, ami késik nem múlik, a gyerekek már kérdezték, mikor megyünk újra.

Fotó: Szallas.hu Blog

A bejegyzésből kiderül, hatalmas élmény volt a család számára a Pangea Hotel, melyet többek között azért választottak, mert különleges élményekre vágytak és az is felkeltette érdeklődésüket, hogy a szálláshely 2018-ban megnyerte az Év Szállása különdíj kategóriáját a Szallas.hu szavazásán.

A Pangeában minden az állatokról szól. Már érkezéskor szembetűnt, hogy a dinós koncepciót komolyan veszik, nem merül ki egy-egy színes poszterben a történet és nem csak amolyan mondvacsinált vendégcsalogató. A szálloda kertjében meglátogattuk a híres dinós játszóteret is, amit dinoszauruszrajongó fiam hatalmas vigyorral az arcán vett birtokba, szinte ki sem lehetett robbantani.  

Fotó: Szallas.hu Blog

A fő cél nem meglepő módon a Nyíregyházi Állatpark volt, ami szintén felejthetetlen élmény volt az egész család számára.

Látogass több napra a Nyíregyházára és a Nyíregyházi Állatparkba, így tuti lesz időd kipróbálni az állatbemutatókat is, mint a papagáj- és fókashow-t! 

A két napos kikapcsolódásba belefért egy gyors feltöltődés az Aquarius Élményfürdőben és Sóstó kedvenc játszóterének felfedezése is! 

Fotó: Szallas.hu Blog

Ha kíváncsi, hogyan látja egy turista Nyíregyházát, mit érdemes mindenképp megtekinteni egy hosszú hétvégén, és mitől is lesz bakancslistás a szabolcsi megyeszékhely, olvassa el a Szallas.hu Blog bejegyzését!

 

Forrás: Szallas.hu Blog