Bajnoki után kupameccs - csütörtökön Budaörsre utazik a Fatum Nyíregyháza

 A Vasas elleni vereség után egy újabb nehéz mérkőzés várt a Fatum Nyíregyházára a női röplabda bajnokságban. Az együttes ahhoz az Újpesthez látogatott, mely előző három meccsét megnyerte. A mieink kezdtek jobban és hozták az első szettet, és bár a folytatásban egyenlítettek a lilák, a következő két szettben remekül játszott a Nyíregyháza, és előbb 25-17-re, majd 25-15-re nyerte a játszmákat a Fatum, és így 3-1-re győzött.

- Nagyon izgatott voltam a mérkőzés kapcsán, mert különleges hangulatban játszhattunk. De aztán ahogy kérték tőlünk csak a mérkőzésre fókuszáltunk, és nyerni tudtunk – mondta Dani Brisebois játékos.

A kanadai légiós remek teljesítményt nyújtott, 15 pontot szerzett az Újpest ellen. Sokat nem pihenhetnek a játékosok, csütörtökön már Magyar Kupa meccs vár a Fatum Nyíregyházára Budaörsön.

- Mindenképp fontos, hogy tanulva korábbi hibánkból ne becsüljük le ellenfelünket. Azt szeretném, ha tudatosan röplabdáznánk. Papíron jobbak vagyunk a Budaörsnél, de ezt a pályán be is kell bizonyítani- mondta Hollósy László vezetőedző.

A Magyar Kupában a párharc két mérkőzésen dől el, a visszavágót november 6-án rendezik Nyíregyházán. A Budaörs az NB-I-ben szerepel, és eddigi négy meccséből kettőt megnyert, kettőt elveszített, így ötödik a tabellán. Az Extraligában vasárnap újból idegenben játszik a Nyíregyháza, ezúttal a még nyeretlen Haladás lesz az ellenfél.

Dankó László