Az úszók Sóstón, az atléták Budapesten állnak rajthoz
Mozgalmas hétvégéjük lesz a Nyíregyházi Sportcentrum versenyzőinek.

Több helyszínen, több sportágban állnak majd rajthoz a Nyíregyházi Sportcentrum fiatal versenyzői. A labdarúgók a Szolnok elleni osztályozó visszavágóján lépnek pályára, míg az úszók hazai környezetben a rajtkőre. 

Szabolcs Tour

A nyár első hónapjában sem maradnak bizonyítási lehetőség nélkül a Sportcentrum úszói. Június 14-én Sóstó ad otthont a Szabolcs Tour versenysorozat záró fordulójának. A megye számos szakosztálya csaphat össze az érmekért. A versenyt színesíti még a „Vidámváltó” elnevezésű program is, amiben az edzők mutathatják meg tudásukat.

Budapest-bajnokság

Június 20-áig tartanak az atlétika felkészülési versenyek. Ilyen lesz az előttünk álló Budapest-bajnokság is június 13-án, ami Szuper Liga, Junior, Ifjúsági és Serdülő Magyar Liga verseny is egyben. Erre a nemzetközi megmérettetésre a Sportcentrum atlétái közül 10–13 fő utazik, azok, akiknek még szintet kell teljesíteniük a Junior Európa-bajnokságra és UP Európa-bajnokságra.

Visszavágó

Saját helyzetét nehezítette meg a labdarúgó szakág U17-es korosztálya a II. osztályú rájátszás első megmérettetésén Szolnok ellen. Hazai pályán döntetlen született (2-2 lett az eredmény). Ez azt jelenti, hogy szombaton a visszavágón mindenképpen győzni kell ahhoz a nyíregyháziaknak, hogy megszerezzék a bajnoki címet, és ezzel együtt a feljutást.

N. M.– D. L.