Az Újpest érkezik a hétvégén
Fotó: Trifonov Éva

Jó játékkal, biztosan nyert a Fatum Nyíregyháza a Magyar Kupában. A mieink 3-0-ra győztek a Jászberény ellen. 

– Elsősorban szeretnék gratulálni a Jászberénynek. Fiatal, lelkes és agresszív csapat ellen játszottunk. Elégedett vagyok a játékosaimmal, és az általuk nyújtott játékkal. Ezen a mérkőzésen lehetőséget kaphattak a fiatalabbak is, akik éltek is ezzel – mondta Leonidas Gaitanakis vezetőedző.

A hazaiak igyekeztek megnehezíteni a mieink dolgát, és voltak jó periódusaik a találkozón. 

- Egy nagyon jó kerettel rendelkező csapat ellen játszottunk ma, akik nem vettek minket félvállról és megérdemelten jutottak tovább. A mi játékunk kapcsán voltak dolgok, amikkel elégedett voltam és olyanok is, amikkel nem – értékelt a találkozó után Deme Gábor, a Jászberény mestere. 

A Fatum ágán az Újpest és a MÁV Előre találkozott, az első meccset a lilák nyerték idegenben 3-1-re. Itt a visszavágót november 2-án rendezik. A mieink már a hétvégi bajnoki meccsre koncentrálnak. 

- A székesfehérvári volt az első bajnoki mérkőzésünk, és igyekeztünk élvezni a játékot. Az első találkozón mindenki stresszesebb a szokásosnál, de tudtunk koncentrálni, és győztünk, aminek nagyon örültem. Már a folytatásra figyelünk, jönnek az újabb mérkőzések, mostantól a vasárnapi meccsre koncentrálunk. Igyekszünk felkészülni az újpestiekből, a szakmai stáb kielemezte játékukat, és szeretnénk ismét nyerni - mondta Merve Cepni, a Fatum török légiósa. 

  A Fatum Nyíregyháza vasárnap 17.30-tól az Újpestet fogadja a Continental Arénában.