Az ország és az EU határainak védésével biztosítható, hogy ne váljunk bevándorlóországgá

Elsősorban rajtunk és az április 8-i szavazáson múlik, hogy bevándorlóország leszünk vagy megmaradunk Magyarországnak – fogalmazott Bocskor Andrea a Fidesz csütörtöki sajtótájékoztatóján.


 Az európai parlamenti képviselő leszögezte: Brüsszelben és Európa más nagyvárosaiban járva világosan látszik, hogy Európa vesztébe rohan és a korábbi, nagyrabecsült értékeit egyre inkább kezdi elveszíteni, illetve mesterségesen önmaga pusztítja. Köztük utalt azokra, amikre büszkék lehetünk, s az európaiságunkat jelenti. Bocskor Andrea azt mondta, nem fogadhatjuk el, hogy a migrációt alapjognak tekintsék, s azt, hogy rákényszerítsenek arra, hogy megváltoztassák Európa arculatát azokkal a beáramló tömegekkel, akikről már bebizonyosodott, hogy nem olyan jól képzettek, s komoly nyelvi és integrációs problémáik vannak. Dr. Vinnai Győző, a Fidesz országgyűlési képviselője, egyben képviselőjelöltje hozzátette: nekünk, magyaroknak, mindig is fontos volt a biztonság, és 2015 óta Európa és Magyarország soha nem látott kihívás előtt áll, ez pedig az illegális migráció. hazánk az elsők között volt, amely azt mondta, meg kell védeni az ország és az az EU schengeni határait, mert nem behozni a bajt, hanem ott kell kezelni, ahol keletkezett, ezért elutasítjuk a brüsszeli, kötelező kvótát. Dr. Vinnai Győző szerint a határok megvédése kulcskérdés, hiszen egy NATO felmérés szerint akár 60 millió afrikai indulhat meg 2050-ig Európa irányába.

Dr. Vinnai Győző, országgyűlési képviselő (FIDESZ-KDNP) elmondta:

Ezért, sokszor elmondtuk, a választáson nagy a tét, jövőnk a tét. Nem akarunk bevándorlóországgá válni. Meg akarjuk őrizni nyelvünket, kultúránkat, identitásunkat, magyarságunkat.