Az MTK-t fogadja a Szpari
Az MTK-t fogadja a hétvégén a Nyíregyháza Spartacus a bajnokság következő fordulójában. A fővárosiak a második hely megszerzéséért vívnak nagy csatát a Ferencvárossal.

Az MTK erős kerettel rendelkezik, de nem verhetetlen. Tavasszal a Videoton és a Ferencváros már legyőzte őket, a Dunaújváros pedig hazai pályán játszott döntetlent a fővárosiakkal. Mátyus János vezetőedző is a pontszerzésben bízik.

– Egy jó formában lévő MTK-t fogadunk szombaton, és nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, mást játszunk majd, mint a Honvéd ellen a Ligakupában. Hátul stabilabbnak kell lennünk, de nem adjuk fel a támadás lehetőségét. Az egyik legjobb magyar csapattal találkozunk, amelyik nagyon veszélyesen kontrázik. Viszont amilyen formában vagyunk, az arra jogosít bennünket, hogy bizakodóak legyünk. Mindenképpen pontot, pontokat szeretnénk szerezni. Hazai pályán eddig is jól szerepeltünk, és a hagyomány a hétvégén is folytatódni fog – mondta Mátyus János.

A találkozót Iványi Zoltán vezeti, segítői Lémon Oszkár és Becséri Gergely lesznek. A mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik.

D. L.