Az élvonalból érkezett védő

Belső védővel kötött szerződést a Nyíregyháza Spartacus. Rjasko Mihajlo az NB-I-es Kecskeméttől érkezik a Szparihoz. Nem lesz számára ismeretlen a megye, mivel korábban futballozott Kisvárdán is, ahol a 2017/2018-as idényben - a feljutást kiharcoló csapatban - alapembernek számított, csakúgy mint később Dorogon. Az előző két idényben a KTE színeiben ismét feljutott az NB-I-be, és 19 alkalommal lépett pályára az OTP Bank Ligában.

- Nagyon örülök, hogy a Nyíregyházához kerültem, egy nagy klub játékosa lehetek. Fontos volt a döntésnél, hogy jó a szakmai stáb, és mindent megteszek majd, hogy elérjük a célokat. A keretet ismerem, jó játékosok alkotják, bízom abban, hogy sikeres lesz a szezonunk -  mondta Rjasko Mihajlo.

A 26 éves, 192 cm magas hátvéd Munkácson született, magyar és ukrán állampolgársággal is rendelkezik. Korábban az ukrán élvonalban is játszott.

- A védelem megerősítése mindenképp fontos szempont volt, és Misa személyében ebben a tekintetben egy tapasztalt labdarúgót sikerült igazolnunk. Remélem, hogy Nyíregyházára is magával hozta azt a fajta védjegyét, ami korábbi csapatainál jellemezte, mivel már két együttest is sikerült az NB-I-hez segítenie - tette hozzá Fekete Tivadar sportigazgató.