Az első és a második találkozott
Fotó: Dankó László

Rangadót játszottak a Nyír-Wetland Megyei I. osztályban. A Nyíregyháza Spartacus II vendége az Újfehértó volt. 

Az Újfehértó előtt adódott az első helyzet, Ács lőtt középről, de Talián lábbal védett. A másik oldalon Nagy M. hárította Oláh próbálkozását, jó iramban kezdődött a meccs. A 15. percben Hunyadi 28 méteres szabadrúgását tolta ki a felső sarok elől a vendégek kapusa. 

Mindkét hálóőr remekül védett, Ács 16 méteres bombáját hárította Talián a 25. percben.  A hajrában Papp lépett ki saját térfeléről indulva, de mellé gurított. Az első félidő nem hozott gólt. Fordulás után mezőnyjáték folyt, majd megszerezte a vezetést az Újfehértó. Egy balról érkező labdára Ács érkezett középen, lövése megpattant középen, és a jobb alsó sarokba gurult a labda, 0-1. A folytatásban próbált egyenlíteni a Szpari II., de az Újfehértó szervezetten védekezett, így nem alakult ki nagy helyzet. A 77. percben Somogyi szerzett labdát, majd 40 méterről a kapuba ívelt, 0-2. Az eredmény nem változott a hátralévő időben, a vendégek megnyerték a meccset. 

Nyíregyháza Spartacus II - Újfehértó 0-2 (0-0)

Nyíregyháza: Talián - Kardos(Vámos), Herczku, Tagai, Gönczör, Hunyadi, Batta(Tangel), Girdán(Cseh), Nagy G.(Légrádi), Oláh, Torkos (Erdei)

vezetőedző: Tudja Dávid

Újfehértó: Nagy M. - Csáki, Simonka, Varga (Tábori), Mezei, Angyal, Hudák, Papp (Zámbó), Pallai, Somogyi (Torma), Ács (Szilágyi)

vezetőedző: Piskóti Zsolt