Az élen a Szpari támadói
Ismét négyet rúgott a Nyíregyháza, Pölöskey és Kostic vezeti a góllövő listát.

A hetedik meccsen hetedszer volt eredményes Pölöskey Péter és Zoran Kostic is. A két Szpari támadó ezzel két cigándi riválisával együtt holtversenyben az élen áll a góllövő listán. De nem sokkal marad el tőlük az öt találatot jegyző Rezes László sem. A hétvégén Törtei Tamás is feliratkozott a tabellára.

Az első félidőben egy nagyon szép szabadrúgás góllal szereztük meg a vezetést, és jól is játszott a csapat. Törtei Tamás egy másik szabadrúgás után a lécet találta el, csakúgy mint Pölöskey Péter. A második félidő elején a Felsőtárkány mindent egy lapra feltéve támadott és próbált egyenlíteni, ekkor volt azért melegebb helyzet a kapunk előtt, de a második találattal végleg eldöntöttük a meccset. Bár az eredmény azt tükrözi, hogy sima mérkőzés volt, de meg kellett küzdenünk a sikerért, mert nagyon szervezetten védekeztek a hazaiak – mondta Mátyus János vezetőedző.

A csapat a hétvégén azzal a Putnokkal találkozik, mely ellen a kupameccsen alaposan megszenvedett, és csak a hosszabbításban sikerült őket legyőzni.

Úgy érzem, összeállt a csapatunk, de hasonló meccsre számítok, mint amilyen a Magyar Kupában volt. Biztos, hogy ismét beáll majd védekezni ellenfelünk, és amíg nem szerezzük meg a vezetést, nehéz dolgunk lesz, de egyértelműen győzelmet várok – mondta a Szpari trénere.

Dankó L.