Az Együtt a népszavazásról

A párt szerint a Fidesz ezzel akarja elterelni a figyelmet a kormányzati korrupcióról, a kormányzás hiányosságairól, az egészségügy és az oktatás problémáiról. A politikus úgy látja, Magyarországon nem a bevándorlás, hanem a félmilliós kivándorlás jelent problémát, ez egy felelőtlenül Európa-ellenes népszavazás. Lövei Csaba kiemelte, örömmel tapasztalja, hogy az egyre radikalizálódó kampánystílust Nyíregyháza vezetése nem vette át. Hangsúlyozta, a kampányra fordított kormányzati pénz és a pártok lehetőségei között óriási a különbség, ezért az Együtt a már kihelyezett kormányzati plakátokat módosítja saját felhívásainak felragasztásával.

– Az EGYÜTT tehát úgy látja, hogy hazug kérdés nem érdemel választ, nem szabad erre a népszavazásra elmenni, és ezzel legitimálni mindazt, amit az Orbán-rendszer jelent – mondta Lövei Csaba.

 


 

A Fidesz Nyíregyházi Szervezete a következő reagálást küldte el szerkesztőségünknek az Együtt sajtótájékoztatóján elhangzottakra:

Lövei Csaba és az Együtt mindent megtesz azért, hogy migránsokat telepítsen Magyarországra, és így Nyíregyházára is. Abban érdekeltek, hogy hazánkat is a félelem és az állandó terrorfenyegetettség jellemezze, hogy lányaink, asszonyaink rettegésben éljenek. Lövei, miután a város főterén kétszer is beintett a nyíregyháziaknak, most újabb ámokfutásában egy óriásplakáton vezette le agresszivitását. Úgy prédikál Európáról, hogy közben a legalapvetőbb kulturált emberi viselkedés normáit sem képes betartani.