Az egykori kollégákkal találkoztak

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, valamint a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság évről-évre együtt szervezi meg az egykori kollégák találkozóját.

Varga Béla tű. ezredes, megyei igazgató köszöntötte a meghívott vendégeket, akik az elmúlt évek eseményeiről, bekövetkezett változásokról az állomány még aktív tagjaitól kaptak tájékoztatást, majd megtekintették az új technikai eszközöket és a körleteket.

[REKLAM]

Nagy József tű. ezredes, igazgató-helyettes és Toldi András tű. őrnagy, nyíregyházi tűzoltóparancsnok beszámolóit követően megemlékeztek azokról a kollégákról, akik nem lehetnek már köztünk, majd a megyei igazgató a kerek évfordulós nyugdíjasokat köszöntötte. A nyugdíjba vonult kollégák nevében Istenes Sándor nyá. pv. dandártábornok és Szaniszló István nyá. tű. alezredes mondott köszönetet mindazért, hogy az igazgatóság még aktív állománya évről évre őrzi ezt a hagyományt, hogy megszervezi a régi kollégák találkozóját.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság