Az EB döntőbe jutás a tét - erős csapattal jönnek a csehek!

Utoljára rendeznek salakmotor versenyt a Nagyhalász Speedway Ringen. Aki szeretné érezni a salakmotorok semmihez sem hasonlítható illatát, hallani a hangjukat azon a pályán, mely sok nagy nemzetközi csatát látott, és melyről GP résztvevők is elégedetten távoztak egy-egy verseny után, azoknak szeptember 2-án ott a helyük a páros EB elődöntőn. 

Magyarország mellett Lettországból, Csehországból, Ausztriából, Olaszországból, Szlovéniából és Ukrajnából érkeznek csapatok, és néhány válogatott már elküldte a résztvevők neveit. Ez alapján már most kijelenthető, hogy jó motorosokból nem lesz hiány. 

Olaszország a Paco Castagna -Nicolas Covatti kettőssel érkezik, míg Ukrajna a Marko Levishyn - Nazar Parnitskiy duóval vág neki az elődöntőnek. Csehország nagyon erős csapattal jön, Jan Kvěch, Václav  Milík és Eduard  Krčmář képviseli hazáját, akiket a magyar szurkolók is nagyon kedvelnek. A napokban a szlovén, lett és az osztrák gárda versenyzői listája is megérkezik, a párosok pedig szeptember 2-án 15 órától küzdenek a döntőbe kerülésért.