Az Arénában Fenyő Miki és a Tankcsapda

Ha valami, akkor a nyári hónapok aztán biztosan nem számítanak kulturális holtszezonnak, hiszen ilyenkor országszerte igazi szabadtéri pezsgés veszi kezdetét. Persze, aki a mínuszokban is koncertekre, fergeteges hangulatra, tömeges táncolásra, vagy éppen jóízû nevetésre vágyik, annak Nyíregyházán sem kell számolni a napokat a legmelegebb évszak beköszöntéig: a Continental Arénában (is!) ugyanis – túlzás nélkül – egymást érik a sztárok...

Edda, Kárpátia, Tony Junior – csak néhány nagykoncert a tavalyi évbõl. Persze, a sztárkavalkád idén sem marad el a Continental Arénában, ami egész évben rendezvények tucatjainak ad helyet.

– 2018-ban is lesznek zenés-táncos nagyrendezvények, szórakoztató programok, koncertek az Arénában. Ezek azok, amelyekkel a leggyakrabban találkoznak a nyíregyháziak, de továbbra is helyet adunk kiállításoknak, vásároknak, sporteseményeknek, bajnoki mérkõzéseknek is. Az épületben edz a Fatum Nyíregyháza röplabdacsapata, a Blue Sharks kosárlabdacsapata, a Kölcsey DSE kézilabda-együttese és a Futsal Nyíregyházi SC is – tájékoztatott Hajnal Gusztáv, a Continental Aréna programigazgatója.

 

Akár 3300 nézõ

 

– A Continental Arénának nagyon jók az infrastrukturális adottságai. Egyrészt a belvárosban található, így jól megközelíthetõ, és magas nézõszámot is be tudunk fogadni, akár 3300 fõt. Ezek a feltételek pedig kecsegtetõek azoknak a rendezvényszervezõknek, illetve nagyprodukciós irodáknak, akik tömegeket megmozgató koncerteket, elõadásokat akarnak hozni Nyíregyházára.

 

A legnagyobb slágerekkel

 

Február 24-én, jövõ héten szombaton Fenyõ Miklós, a mai magyar könnyûzene egyik legkiemelkedõbb alakja Nyíregyházára érkezik és a Continental Arénában ad nagykoncertet – tudtuk meg a programigazgatótól. Valódi rock and roll varázslat lesz, hiszen hosszú idõ óta ismét együtt áll majd a színpadra Dolly, a retró korszak nagyasszonya és Fenyõ Miklós. Ezt követõen, rá egy hónapra, március 31-én a színpadon már a Neoton Família ad szuperkoncertet. Vendégeik Dj Dominique és Zoltán Erika lesznek.

 

Igazi kuriózum

 

– Április 7-én egy igazi zenei kuriózummal találkozhatnak az érdeklõdõk a Continental Arénában – folytatta a tájékoztatást Hajnal Gusztáv. 25 éves jubileumát nálunk ünnepli majd az Alvin és a Mókusok nyíregyházi punkzenekar, akiknek a vendége Magyarország egyik legnépszerûbb rockzenekara, a Tankcsapda lesz. A zenei stílus kedvelõinek a hónap végére is tartogatunk programot. Április 27-én Rock Aréna kerül megrendezésre az Aréna falain belül. Fellép a Road zenekar, az Ossian, a Leander Kills, a Dorothy zenekar és az USEME is.

 

Dumaszínház, dupla elõadással

 

– A koncertek mellett szórakoztató mûsorokkal is készülünk. Március 14-én például a humor nagyágyúi, a Dumaszínház mûvészei szórakoztatják majd a közönséget. Nyíregyházára érkezik Hadházi László, Kiss Ádám, Kõhalmi Zoltán és Beliczai Balázs. Olyan nagy rá az érdeklõdés, hogy már folynak a tárgyalások arról, valószínûleg dupla elõadást kell tartani. Mindig elõre dolgozunk egy évvel a rendezvényszervezés tekintetében. Annak örülnék, ha a tavalyihoz hasonlóan nemzetközi mérkõzést is le tudnánk bonyolítani a Continental Arénában, illetve ha egy nemzetközi sztárvendéget el tudnánk hozni, mint például 2017-ben Tony Juniort, aki Tiestóval dolgozott együtt, mint zenei producer. Ami már most látszik, hogy ez az év is színes lesz programok tekintetében, a sztárok és az érdeklõdõk pedig egymást érik az Arénában.

 

Nyitott a közönség

 

Nagyon örülünk annak, hogy a nyíregyházi közönség nyitott a Continental Aréna eseményeire. Érdeklõdnek, figyelik a programjainkat, és el is látogatnak hozzánk. Ráadásul nemcsak a zenés vagy sportrendezvényekre, hanem a kiállításokra, vásárokra is. Persze mindezek mellett zártkörû programoknak vagy összejöveteleknek is rendszeresen helyet adunk, így báloknak, évadzáró céges rendezvényeknek. Gyakran elõfordul, hogy ezeken akár kétezren is együtt mulatnak.

 

Az Aréna programjai

 

(www.nyiregyhazisportcentrum.hu, illetve Facebook)
Február 24. Fenyõ Miklós koncert (Vendég: Dolly)
Március 3-4. Futsal nõi és férfi négyes kupa döntõ
Március 14. Dumaszínház (Hadházi László, Kiss Ádám, Kõhalmi Zoltán, Beliczai Balázs)
Március 31. Neoton Família szuperkoncert (Vendég: DJ Dominique, Zoltán Erika)
Április 7. Alvin és a Mókusok jubileumi koncert (Vendég: Tankcsapda)
Április 27. Rock Aréna (Road, Ossian, Leander Kills, Dorothy, USEME)

Sunshine születésnap