Autósmozivá alakul a Nagybani Piac – Sikerfilmek a város peremén

Július elejétől augusztus végéig különleges moziélménnyel várunk mindenkit, aki szereti a filmeket és az igazi mozi-hangulatot!

Az autósmozi belépődíja és jegyvásárlás:

A belépés előre megváltott jeggyel lehetséges, amit az IBUSZ Nyíregyháza, az OTP Travel Nyíregyháza, a Sky Travel Utazási Iroda Nyíregyháza, a Ticketline Jegyirodákban, valamint online lehet vásárolni.

A belépőjegy ára: 5000 Ft/autó

A díj magában foglalja: 1 db autósmozi vetítésre történő belépésre jogosító jegyet 1 autó részére (személyek számától függetlenül).

Egy megváltott autósmozi belépő csakis a kiválasztott film vetítésére érvényes! A belépők az adott film dátumáig, illetve a készlet erejéig kaphatóak. Popcorn, nachos és egyéb mozis snackek a helyszíni büfében vásárolhatók.

Egyes személygépjárművek bár nem tartoznak hivatalosan a SUV-kategóriába, ettől függetlenül elérik azt a magasságot, ami miatt a mögötte álló autóból már nem lenne tökéletes a mozizás, így ezen autókat meg fogják kérni, hogy egy másik pozícióba parkoljanak le.

Fontos tudni, hogy a helyek feltöltése érkezési sorrendben történik, így arra a helyre kell parkolni, ahova a szervezők mutatják. A vetítés megkezdése előtt ellenőrizni kell, hogy működik-e az autó rádiója és annak hangszórója, hiszen a filmet ezen keresztül lehet hallani!

A film befejezése után a szervezők segítenek abban, hogy a lehető leggördülékenyebben és legbiztonságosabban lehessen elhagyni az autósmozi helyszínét.

MOZIMŰSOR

2020. július 10. (péntek) 21:00 Úriemberek

2020. július 17. (péntek) 21:00 Mamma Mia 2.

2020. július 24. (péntek) 21:00 Halálos iramban: Hobbs és Shaw

2020. július 31. (péntek) 21:00 Dirty Dancing

2020. augusztus 07. (péntek) 21:00 Joker

2020. augusztus 20. (csütörtök) 21:00 MEGLEPETÉS FILM

2020. augusztus 28. (péntek) 21:00 Bad Boys – Mindörökké Rosszfiúk

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.