Asztalitenisz verseny Nyírszőlősön
Fotó: Szarka Lajos

Idén is megrendezték a Kollégiumok Asztalitenisz Versenyét Nyírszőlősön. 90 diák mérte össze tudását. A rendezvény egyik fő célja a kapcsolattartás is. 

Minden évben megrendezik a Megyei Kollégiumok Asztalitenisz versenyét a Szőlőskerti Iskolában. Idén 16. alkalommal találkoztak a csapatok, a torna pedig egyben a verseny létrehozójának emlékére negyedik alkalommal Verebélyiné Tóth Marianna Emlékverseny is. 

- Marianna hívta életre ezt a versenyt, és amióta nincs közöttünk, azóta ilyenkor rá is emlékezünk. Ez egész napos verseny, és ilyenkor találkoznak a kollégiumok tanulói és vezetői is. A Szőlőskerti Angol Kéttannyelvű Tagintézmény, a Gyermekeinkért 16 Alapítvány és a VMKK által működtetett Nyírszőlős Közművelődési Színtér szervezte a tornát - mondta Ágoston Ildikó  a VMKK Nyírszőlősi Közművelődési Színtér szakmai munkatársa. 

Idén 90 diák érkezett a megye különböző kollégiumaiból. Nyírszőlősön aktív sportélet zajlik. Minden hétfőn a lakosság számára asztaliteniszezési lehetőséget biztosítanak, és rendszeresen telt ház van. De a Mozdulj Nyíregyháza keretein belül is több sportágat kipróbálhatnak az itt élők. 

Kapcsolódó galéria

Asztalitenisz verseny Nyírszőlősön 20230322