Anconai szerelmesek koncert-előadás is lesz idén nyáron a Rózsakertben!

A nagy sikerű produkció klasszikus, itáliai slágerei újra felcsendülnek a szabadtéri színpadán!

 

2023. július 07. (péntek) 20.30-tól a nagy sikerű Anconai szerelmesek előadás slágereiből egy rendhagyó koncerttel készül a Móricz Zsigmond Színház társulata, melytől a közönség a hetvenes évek Olaszországában érezheti magát, legalább egy estére!

ANCONAI SZERELMESEK KONCERT-ELŐADÁS

Közreműködnek:

A MÓRICZ ZSIGMOND SZÍNHÁZ TÁRSULATÁNAK TAGJAI:

GULÁCSI TAMÁS

MÉSZÁROS ÁRPÁD ZSOLT

POTONYECZ FANNI

KOSIK ANITA

HORVÁTH VIKTOR

SZABÓ NIKOLETT

JENEI JUDIT

RÁK ZOLTÁN

TÓTH ZOLKA

HORVÁTH MARGIT

Dalszöveg: Fábri Péter

A koncert-előadáson a nagy sikerű Anconai szerelmesek produkció dalait hallhatja közönségünk, ám emlékeztetőül addig is idézzük fel a legendás történetet:

Helyszínünk egy Adria-parti kisváros terecskéje, a hatvanas-hetvenes években, ahol megesik, aminek meg kell... E helyütt él-éldegél Don Tomao, az eladósorba került, enyhén beszédhibás gyermekét egyedül nevelő, ám a szerelem örömeit igen kedvelő atya, könnyűvérű szobalányával, szomszédjában egy magányos panziósnővel és a közepesnél valamivel gyérebb vendéglátóipari szenvedéllyel megáldott kávézótulajjal. És akkor még nem is beszéltünk az idevetődő többiekről: a halmozottan hátrányos helyzetű vándormuzsikusról, az életunt milliomosról, a szentéletű bölcsről, akinek durva csuhája alatt érző szív dobog. Valamint a tűzrőlpattant szögedi lányról, aki születendő gyermekének nemzőatyját igyekszik fellelni eme kies olasz vidéken....

A koncert időpontja:

2023. július 07. (péntek) 20.30

Rózsakert szabadtéri Színpad

 

Jegyek itt érhetőek el:

https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/anconai-szerelmesek-koncert-a-nagy-sikeru-eloadas-slagereibol-145886/958457

 

Forrás: Móricz Zsigmond Színház