Ajándékot kaptak a nehéz anyagi körülmények között élő családok

Dobozokba csomagolva vitték a ruhaneműt a Boldog Jövő Alapítvány autójához. A TESCO Áruház több mint 200 fő részére elegendő saját márkás alsó, illetve felső ruházatot adományozott a szervezetnek.

A Boldog Jövő Alapítvány tevékenyen részt vállal a Nyíregyházán élők szociális ellátásában és a városi rendezvényeken rendszeresen segíti az önkormányzat munkáját. Szerveznek ingyenes szűrővizsgálatot, a hajléktalanoknak rendszeresen meleg ételt osztanak, a gyermekeknek pedig a Civil Házban szünidei foglalkozásokat szerveznek.

 

RENDSZERES TÁMOGATÁS

 

A TESCO áruházlánc kiemelten fontosnak tartja a közösségek támogatását és a társadalmi felelősségvállalást, ezért segített a rászoruló családoknak. Az áruház munkatársai a csomagokba férfi, női és főleg gyermek ruhákat pakoltak. Az adományt Szilágyi Zoltán, a TESCO nyíregyházi áruházának vezetője adta át.

A TESCO Áruház Nyíregyházán rendszeresen nyújt támogatást. A polgárőr irodának a munkájukhoz szükséges technikai berendezéseket biztosított, a Civil Háznak bútorokat adományozott, az áruház önkéntesei részt vettek egy nyíregyházi játszótér felújításában, most pedig ruhaneművel segítették a nehéz anyagi körülmények között élő családokat.

 

ÖRÖM AZ AJÁNDÉK

 

A Boldog Jövő Alapítvány, amikor teheti, adományokkal segíti a rászorulókat.

– Nagyon sok olyan család van, ahol új ruhát talán nem is vesznek a gyermeknek – mondta az adomány átvételekor Skolnyikné Pócsi Ilona, a Boldog Jövő Alapítvány elnöke. – Ezeknek a családoknak nagyon nagy dolog, amikor új ruhát kapnak. El nem lehet mondani, mekkora öröm számukra, ha kézbe veszik, és fölveszik, leírhatatlan az a boldogság, ami ilyenkor a szülők és gyermekek arcán látszik.

A Boldog Jövő Alapítvány a ruhaneműt 50 nehéz anyagi körülmények között élő családhoz juttatja el.

F.A.