Ajándékot hoztak a sminkesek

50 ezer forintot és játékokat kapott a Jósa András Oktatókórház gyermekosztálya a Style and Make Up sminkiskola vezetőitől. Dr. Dicső Ferenc valamint Papp Judit vette át az ajándékot. A gyermekosztály vezetője azt mondta, minden adománynak örülnek, mert ugyan a tömbkórházban kiváló helyre kerültek, de ezekből a forintokból még barátságosabb környezetet teremthetnek a gyerekek gyógyulásához. A pénzből az egyik kórterembe vesznek majd televíziót. A játékokat pedig minden kis páciens használhatja majd. 

További képekért kattintson a fotóra!

– Azt gondolom, hogy a minőségi betegellátást illetve a komfortérzetet tudjuk javítani. Az nem titok senki számára, hogy immár 2 éve birtokba vettük ezt a szép új épületet, ami műszerezettségben, komfortosságban valóban megfelel minden kívánalomnak, de olyan pici dolgok hiányoznak, amivel még barátságosabbá, még otthonosabbá tudjuk tenni az intézményeket, mind a gyerekeknek, mind a felnőtt osztályokon a betegeinknek – tette hozzá Papp Judit, a kórház ápolási igazgató-helyettese.

 

Decemberben megismételik

 

A Style and Make Up Sminkiskola vezetője azt mondta, amikor legutóbb a gyermekosztályon gyógyult a gyereke, akkor döntötte el, segíteni kívánja az itt folyó munkát. A közelmúltban pedig egy speciális szakmai bemutatót tartottak, ennek a bevételét hozták el a gyermekosztálynak. A pénzadomány mellé a Póni játék és nagykereskedés ajánlott fel ajándékcsomagot. A szépségiparban dolgozó jótevők azt mondták, decemberben megismétlik a jótékonykodást. 

– Ezzel még nem szeretnénk megállni, ezzel a rendezvénysorozattal. Decemberre tervezzük a következőt, amire nagyon-nagyon reménykedem, hogy sokkal több emberhez el fog jutni, nem csak hölgyekhez, hanem urakat is ugyanúgy várunk, akár egy masszázsra, vagy arcmasszázsra, egy arcpakolásra, fogfehérítésre, illetve hogy elhozzák a kedves párjukat egy szép sminkre – mondta el Varga Krisztina.

A sminkiskola azt reméli, hogy a következő bemutatójukra még többen látogatnak majd el, hiszen aki befizeti a belépőt, nemcsak megszépülhet nálunk, hanem a kórházban gyógyuló gyerekeknek is segít. A kórházban azt mondták, a karácsonyi időszakban gyakoribbak a kedves ajándékok és felajánlások, amit nagyon szívesen fogadnak.

Z. Pintye Zsolt

(Fotó: Szarka Lajos)