Adomány rászorulóknak

Az adománygyűjtést a Humanitás Szociális Alapítvány segítette, a több gyermeket nevelő családokat pedig a Boldog Jövő Alapítvány választotta ki. A személyre szabott csomagokban új játékok, ruhaneműk és tartós élelmiszerek voltak.

Kedden este családokkal telt meg az OTP Fáy András Alapítvány Oktatási Központja Nyíregyháza belvárosában. Az alapítvány immár negyedik alkalommal rendezte meg karácsonyi gyűjtését, amikor a rászorulóknak családra szólóan állítják össze az adománycsomagokat. Az akció második alkalommal jutott el a Nyírségbe.

További képekért kattintson a fotóra!

Czeglédi Zsanett, az OK Oktatási Központ nyíregyházi intézményvezető-igazgatója elmondta, a gyűjtés során bekérték a családok létszámát, a gyerekek korát, és ezek alapján állították össze az ajándékot.

 

CSALÁDRA SZABOTT CSOMAGOK

 

A személyre szabott csomagokban új játékok, ruhaneműk és tartós élelmiszerek voltak. A megajándékozott családokat a Boldog Jövő Alapítvány segítségével választották ki. A gyűjtésben segített az OTP Marketing Igazgatósága, a Fáy Alapítvány két mintaiskolája, valamint a Humanitás Szociális Alapítvány.

Az OTP Fáy András Alapítvány idei, karácsony előtti adományozása országosan három térséget érintett, Baranyában, a Nyírségben és a Jászságban összesen 170 családi csomagot állítottak össze közel 10 millió forint értékben.

Szoboszlai Tibor

(Fotó: Szarka Lajos)