Adomány a Vöröskeresztnek – 1 millió forint a rászorulókat segítő programok javára

A pénzből a rászorulókat segítő programokat támogatják majd, jutalmazzák a véradókat, de az Anyaotthonban élő családok mindennapjait is szebbé szeretnék tenni.

Ünnepélyes keretek között adta át az 1 millió forintos adományt Dr. Nemes Attila a Michelin Hungária Kft. nyíregyházi gyárának igazgatója Gurály Edinának, a Magyar Vöröskereszt Megyei Szervezete igazgatójának, támogatva a humanitárius és karitatív tevékenységet.

Dr. Nemes Attila elmondta:

Nagyon fontos, hogy segítsük azt a közösséget, amelynek a a közelében dolgozunk, fontos hogy ez a közösség jól működő és egészséges legyen. Idén azért a Vöröskeresztet támogatjuk, mert sok embert el tudnak érni, sok rászorulónak tudnak segíteni.

Gurály Edina hangsúlyozta, a Vöröskereszt egész évben fogad és közvetít adományokat a rászorulók felé, és mivel most pénzt kaptak, hosszabb távra, több célra is be tudják osztani az összeget.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotó: Szarka Lajos

A rászorulókat segítő programokat támogatják majd, jutalmazzák a véradókat, de az Anyaotthonban élő családok mindennapjait is szebbé szeretnék tenni.


Szoboszlai Tibor