A vasúton közlekedőknek

A Budapest–Szolnok–Debrecen–Záhony fővonalon és a csatlakozó vonalakon május 6-ig – a Püspökladány–Debrecen közötti pályakarbantartás miatt – módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok.

A Budapest–Szolnok–Debrecen–Záhony fővonalon és a csatlakozó vonalakon május 7-től 31-ig a Püspökladány–Debrecen állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Május 8-tól 12-ig, illetve 14-től 18-ig Püspökladány–Debrecen között a 6008, 6098, 6011, 6009 számú vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek. Május 8-án reggel hat órától délután fél háromig, továbbá május 9, 10-én reggel hat órától fél tizenkettőig Tuzsér–Záhony állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek, a hirdetményen megjelöltek alapján.

A Miskolc–Szerencs–Nyíregyháza vonalon a Kaba–Hajdúszoboszló, a Mezőzombor–Tarcal és a Rakamaz–Nyíregyháza szakaszokon pályakarbantartás miatt május 7-től 31-ig módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok. Május 23-tól 31-ig Szerencs és Tarcal, Tokaj és Nyíregyháza, Rakamaz és Nyíregyháza között egyes vonatok helyett, vonatpótló autóbuszok közlekednek.